Yogastudio | Foodbar

Schrijf in  |  Log in  |  Contact

logo flow yogo and food home

yogalessen Flow yogastudio Delft

Yogalessen

Bij Flow kun je 7 dagen per week terecht voor verschillende yogalessen. Naast ons uitgebreide lesaanbod organiseren wij regelmatig workshops en events.

Lees hier meer over de verschillende yogalessen. Heb je vragen over welke les het beste bij jou past? Laat het ons weten, we helpen je graag. 

Hieronder vind je het standaard rooster.
Van 4 juli t/m 28 augustus is er een aangepast zomerrooster.

Morning Flow

intensiteit: ••

Laat je lichaam en geest op een vitale manier ontwaken tijdens onze dagelijkse Morning Flow. De les begint met fijne stretches en bouwt langzaam op in intensiteit waardoor je geleidelijk meer ruimte creëert in lichaam en ademhaling. Na afloop voel je je meer gefocust en energieker. De ideale manier om je dag te beginnen.  

Gentle Flow

intensiteit: •

Gentle Flow is een zachtere vorm van yoga waarbij meer aandacht is voor ontspanning en herstel van het lichaam. De bewegingen worden rustig uitgevoerd op het ritme van een langzame en diepe ademhaling waardoor je van je hoofd in je lichaam komt. De focus ligt meer op het soepel maken van het lichaam dan op kracht.

Dynamic Flow

intensiteit: •••

Dynamic Flow is een meer krachtige vorm van yoga waarbij de intensiteit en het tempo hoger liggen. De nadruk ligt op het opbouwen van kracht en flexibiliteit, waardoor je meer stabiliteit en balans gaat ervaren. Naast de lichamelijke inspanning is er ook aandacht voor ontspanning en een bewuste ademhaling.   

Evening Flow

intensiteit: ••

Laat de dag achter je en bereid je lichaam en geest voor op een goede nachtrust. De Evening Flow is erop gericht om rust en ruimte in je hoofd en lichaam te creëren na een drukke (werk)dag. Evenals de Morning Flow begint deze les met fijne stretches en bouwt langzaam op in intensiteit. Aansluitend wordt er net wat meer aandacht besteed aan liggende houdingen, zodat je je  volledig kunt overgeven aan de eindontspanning. De ideale manier om de dag te eindigen.

Basic Flow

intensiteit: •

In deze les komen basistechnieken van yoga aan bod en is er aandacht voor het aannemen van de juiste houding. De houdingen volgen elkaar in een rustig, ritmisch tempo op. Er is tijd voor demonstratie en uitleg waardoor je de basisprincipes beter gaat beheersen, en zo meer het effect van yoga kan ervaren. Ideaal voor beginners, maar ook fijn voor de meer ervaren deelnemers die graag weer even teruggaan naar de basis.

Yin Yoga

intensiteit: •

Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga waarbij het gaat over verstilling, naar binnen keren en voelen en ervaren wat zich aandient.

De houdingen zijn zittend of liggend en worden voor langere tijd vastgehouden. Zo heb je meer tijd om je lichaam te voelen en dieper te ontspannen in de houdingen. Hierdoor creëer je ruimte in het dieper gelegen bindweefsel en in je gewrichten en ervaar je uiteindelijk een diepe ontspanning.  

Yin Yang Yoga

intensiteit: ••

In deze les worden de yin en yang kwaliteiten gecombineerd waardoor je innerlijk in balans komt. Het eerste gedeelte van de les ligt de focus op de yang kwaliteit. Door dynamische houdingen worden je spieren geactiveerd en maak je contact met je innerlijke kracht. Het tweede gedeelte bestaat uit de verstillende yin houdingen waarbij je zoveel mogelijk je spieren ontspant.

Wisselende Special

.

In deze speciale les staat steeds een ander thema centraal. Dit kan een specifiek gebied van het lichaam zijn zoals de ruggenwervel of de heupen. Maar ook ademhalingstechnieken, meditatie en diverse thema’s uit de yogafilosofie. Bekijk het online lesrooster voor het thema van de les.

Introductieprogramma

.

Wil jij starten met yoga? Dan is het introductieprogramma van Flow echt iets voor jou! Tijdens vier sessies van anderhalf uur nemen we je mee in de basisbeginselen van veel voorkomende houdingen en ademhalings en meditatietechnieken. Ook wordt er aandacht besteed aan de achtergrond van yoga en een aantal belangrijke principes uit de yogafilosofie. Met maximaal 12 deelnemers is er veel ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht. Ook helpen we je bij het kiezen van een passende yogavorm. Check de startdata hier.

Heel erg bedankt voor je reactie op een van onze vacatures. Daar zijn wij heel blij mee! Wij nemen contact met je op.

Ondertussen op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.

Wat leuk dat je op de hoogte wilt blijven van Flow. Zodra onze nieuwe site live is, sturen we je een mail.

Nóg meer op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.