Yogastudio | Foodbar

Schrijf in  |  Log in  |  Contact

logo flow yogo and food home

yogalessen Flow yogastudio Delft

Yogalessen

Bij Flow kun je 7 dagen per week terecht voor verschillende yogalessen. Naast ons uitgebreide lesaanbod organiseren wij regelmatig workshops en events.

Lees hier meer over de verschillende yogalessen. Heb je vragen over welke les het beste bij jou past? Laat het ons weten, we helpen je graag. 

Morning Flow

intensiteit: ••

Laat je lichaam en geest op een vitale manier ontwaken tijdens onze dagelijkse Morning Flow. De les begint met fijne stretches en bouwt langzaam op in intensiteit waardoor je geleidelijk meer ruimte creëert in lichaam en ademhaling. Na afloop voel je je meer gefocust en energieker. De ideale manier om je dag te beginnen.  

Gentle Flow

intensiteit: •

Gentle Flow is een zachtere vorm van yoga waarbij meer aandacht is voor ontspanning en herstel van het lichaam. De bewegingen worden rustig uitgevoerd op het ritme van een langzame en diepe ademhaling waardoor je van je hoofd in je lichaam komt. De focus ligt meer op het soepel maken van het lichaam dan op kracht.

Dynamic Flow

intensiteit: •••

Dynamic Flow is een meer krachtige vorm van yoga waarbij de intensiteit en het tempo hoger liggen. De nadruk ligt op het opbouwen van kracht en flexibiliteit, waardoor je meer stabiliteit en balans gaat ervaren. Naast de lichamelijke inspanning is er ook aandacht voor ontspanning en een bewuste ademhaling.   

Evening Flow

intensiteit: ••

Laat de dag achter je en bereid je lichaam en geest voor op een goede nachtrust. De Evening Flow is erop gericht om rust en ruimte in je hoofd en lichaam te creëren na een drukke (werk)dag. Evenals de Morning Flow begint deze les met fijne stretches en bouwt langzaam op in intensiteit. Aansluitend wordt er net wat meer aandacht besteed aan liggende houdingen, zodat je je  volledig kunt overgeven aan de eindontspanning. De ideale manier om de dag te eindigen.

Yin Yang Yoga

intensiteit: ••

In deze les worden de yin en yang kwaliteiten gecombineerd waardoor je innerlijk in balans komt. Een deel van de les ligt de focus op de yang kwaliteit. Door dynamische houdingen worden je spieren geactiveerd en maak je contact met je innerlijke kracht. Het andere deel bestaat uit de verstillende yin houdingen waarbij je zoveel mogelijk je spieren ontspant.

Yin Yoga

intensiteit: •

Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga waarbij het gaat over verstilling, naar binnen keren en voelen en ervaren wat zich aandient.

De houdingen zijn zittend of liggend en worden voor langere tijd vastgehouden. Zo heb je meer tijd om je lichaam te voelen en dieper te ontspannen in de houdingen. Hierdoor creëer je ruimte in het dieper gelegen bindweefsel en in je gewrichten en ervaar je uiteindelijk een diepe ontspanning.  

Pregnancy Flow

.

In de Pregnancy Flow lessen bouw je kracht en stabiliteit op om je fit te voelen tijdens je zwangerschap. Daarnaast doen we oefeningen om je voor te bereiden op de bevalling. Door bewust te luisteren naar je lichaam en verschillende ademhalings- en yogaoefeningen toe te passen, leer je volledig te ontspannen en te vertrouwen op je lichaam. Zo zit je niet alleen lekker in je vel tijdens je zwangerschap maar ben je ook fysiek en mentaal goed voorbereid op de bevalling. Daarnaast is er aandacht voor de verbinding met je kindje en staan we stil bij het wonderlijke proces van nieuw leven in je buik.

Je kan de zwangerschapsyogalessen volgen vanaf week 12 tot het einde van je zwangerschap. Ervaring met yoga is niet nodig.

Elke dinsdag en donderdag  in de yogastudio van Flow.

Elke dinsdag en donderdag
19.00 – 20.00 | Pregnancy Flow (EN)

Als je wekelijks 1 les wilt volgen dan raden we je aan een abonnement te kiezen van 5x per maand (€50). Wanneer je de Pregnancy Flow wilt combineren met andere yogalessen dan kan je het beste kiezen voor een onbeperkt abonnement. 

Na aanschaf van een abonnement kun je je online aanmelden voor de les via les boeken.

Introductieprogramma

.

Wil jij starten met yoga? Dan is het introductieprogramma van Flow echt iets voor jou!

Tijdens vier sessies van anderhalf uur nemen we je mee in de basisbeginselen van de zonnegroet, veelvoorkomende houdingen en ademhalingstechnieken. Ook wordt er aandacht besteed aan de achtergrond van yoga en een aantal belangrijke principes uit de yogafilosofie. Met maximaal 12 deelnemers is er veel ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht. Ook helpen we je bij het kiezen van een passende yogavorm. Check de startdata hier.

Private Yoga

.

Boek een privé yogales in de yogastudio van Flow. Voor jezelf of samen met een vriend of vriendin. Een privéles kan op ieder niveau, intensiteit en in elke vorm gegeven worden. De les is helemaal op jouw wensen en behoeften samengesteld. Private yoga classes are also available in English and Spanish.

Een privé yogales is ideaal wanneer:

• je wilt beginnen met yoga in een vertrouwde omgeving
• je jouw practice wilt verdiepen en je verder wilt ontwikkelen in yoga
• je weinig tijd hebt en een yogales wilt volgen wanneer het jou uitkomt
• je een bepaalde houding onder de knie wilt krijgen
• je samen met een vriend of vriendin een yogales wilt volgen

Je boekt een privé yogales hier.

Heel erg bedankt voor je reactie op een van onze vacatures. Daar zijn wij heel blij mee! Wij nemen contact met je op.

Ondertussen op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.

Wat leuk dat je op de hoogte wilt blijven van Flow! Je ontvangt van ons elke maand een nieuwsbrief met onze agenda en meer.

Nóg meer op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.