Yogastudio | Foodbar

Schrijf in  |  Log in  |  Contact

logo flow yogo and food home

Yogadocenten

Yogadocenten
Marjon Verhoeven

Voor Marjon betekent yoga contact maken met jezelf. Het verbinden van hoofd en hart, voelen wat er werkelijk is. Na de verkoop van haar horecabedrijf in 2008 begint ze tijd te nemen voor zichzelf en verdiept ze zich steeds meer in yoga. De afgelopen jaren volgt ze verschillende verdiepende yoga opleidingen. Met een grote glimlach kijkt ze terug op haar opleiding in India en de rondreis met haar drie volwassen kinderen die ze daar maakte. “Yoga is not about touching your toes, but what you learn the way down” is wat ze haar deelnemers graag meegeeft. Op een zorgvuldige manier creëert Marjon tijdens haar lessen een comfortabele setting waarbij ze met persoonlijke aandacht haar deelnemers uitdaagt om uit hun comfortzone te gaan. Haar lessen zijn zacht en krachtig tegelijk, net als Marjon zelf. Als eigenaresse en grondlegger van Flow wil ze een sfeervolle plek creëren waar mensen kunnen ontspannen en genieten. Het is een plek waar alles samenkomt en waar zowel haar hart als haar kracht ligt.

Anneloes Peluchi

Na vele jaren op verschillende plekken in de wereld gewoond en gereisd te hebben, komt Anneloes in 2009 in Barcelona terecht. Het kan geen toeval zijn dat er in de straat met de naam Canvis Nous (Catalaans voor ‘nieuwe veranderingen’) pal naast haar huis een yogastudio opent. Hier begint haar reis naar binnen. Nu is ze terug in haar geboorteplaats Delft waar ze bij Flow yogalessen geeft maar ook een overkoepelende rol heeft als manager van de yogastudio. Anneloes heeft een positieve geest en een ongelofelijke passie voor de balans en de verbinding van lichaam, geest en ademhaling. Haar stijl van lesgeven wordt gekenmerkt door een flow van zachtheid en kracht. Op een kundige manier reikt ze haar deelnemers de tools aan om ruimte te creëren in het lichaam en in het hoofd. Als Anneloes niet op de yogamat staat, trekt ze er graag op uit met haar gezin, lekker naar buiten. Ze is ontzettend trots op haar man en twee dochters die hun plekje hebben gevonden in hun nieuwe thuisland. 

Jolanda Noort

Jolanda laat zich voor haar yogalessen vaak inspireren door de seizoenen en het ritme van de natuur. De zee en het strand hebben een magische uitwerking op haar. Yoga is voor Jolanda echt ‘in het moment zijn’. In connectie zijn met jezelf en luisteren naar je lichaam. Haar lessen hebben een zorgvuldige opbouw en de verbinding van ademhaling en beweging speelt een centrale rol. Ze houdt hierbij altijd rekening met de verschillen tussen mensen. Met een fijne en rustige stem geeft ze haar deelnemers het vertrouwen, waardoor ieder op z’n eigen manier tot verdieping komt. Als ze niet op de mat staat dan is deze sportieveling in de natuur te vinden. Kajakken, wandelen, fietsen en golfsurfen. Zolang zij één is met de elementen in de natuur dan is ze op haar gelukkigst. Ze werkt naast yogadocent als docent pedagogiek en begeleidt pedagogisch coaches in de kinderopvang. 

Roos Jones

‘You don ‘t have to be perfect, just be real!’ Roos gaat voor puur. Pure verbindingen, pure liefde, puur eten en puur natuur. Tijdens haar zwangerschap komt ze in aanraking met yoga. Yoga betekent voor Roos vertrouwen en overgave aan de natuurlijke stroom van het leven. Dit geeft ze graag door tijdens haar lessen. Het zorgt ervoor dat ze uit haar hoofd en in haar lijf komt en het vergroot haar bewustzijn. Door haar professionele en mediatieve manier van lesgeven neemt ze haar deelnemers mee in het hier en nu. Roos is energiek en gedreven en naast yogadocent is ze lifestyle coach en pedagogisch professional in de kinderopvang. Ze heeft een fascinatie voor bomen. Vooral hele grote oude bomen met dikke stammen. Het bos is dan ook een van haar favoriete plekken om naar toe te gaan. Het liefst met haar lieve, ondeugende en grappige dochter. 

Jessie Guerrero

Voor de excentrieke Jessie gaat yoga over stihra en suhka, kracht en zachtheid. Soms neigt ze meer naar het een, soms meer naar het ander. Ze vindt het belangrijk om stil te staan bij het feit dat we ze beiden nodig hebben. Jessie probeert in haar lessen een ruimte te creëren waarin mensen kunnen verschijnen zoals ze zijn, dingen kunnen uitproberen en nieuwsgierig blijven. Haar creatieve flow en gulle lach zijn zowel binnen als buiten de yogastudio niet te missen. Ze houdt ervan om zich te verkleden in prachtige kleurrijke outfits, en verft haar huis in de meest bonte kleuren. Op dit moment werkt ze voor People & Culture bij Global Ikea. Jessie is er trots op dat ze durft te springen en nieuwe dingen probeert. Zo heeft ze afgelopen jaar veel nieuwe ervaringen opgedaan en vrienden gemaakt. Wanneer haar drukke leven even tot stilstand komt, dan is slapen wat ze het liefste doet.

Robin Fredriksz

Voor Robin is yoga een levensstijl. Wanneer ze 10 jaar geleden door een nekblessure op aanraden van haar fysiotherapeut haar eerste yogales volgt, is ze hooked. Ze besluit al snel dat ze dit met zoveel mogelijk mensen wil delen. Als mind, body en soul in balans zijn, gaat alles beter. Ze vindt het belangrijk om haar deelnemers dit mee te geven en daarnaast dichtbij zichzelf te blijven en te luisteren naar hun lichaam. Robin heeft onlangs haar baan opgezegd om zich helemaal te focussen op deze levensstijl en is net gestart met een opleiding tot holistisch therapeut. Deze optimistische wervelwind is gek op eten en koken, het liefst met vrienden en familie. Ze gaat met een grote glimlach door het leven en is meer dan ooit trots dat ze voor haar eigen geluk kiest. Als het soms dan toch even tegenzit kunnen haar twee gigantische katten, een Maine Coon en een Noorse boskat, haar altijd weer laten lachen. 

Yulia van der Noorda

Als Yulia in 2013 de yogastudio tegenover haar kantoor binnenstapt, voelt ze meteen een klik. Yoga is voor haar terugkeren naar wie ze werkelijk is. Zonder oordeel, zonder labels van anderen. Er is geen goed of slecht. Die wijsheid geeft ze graag door in haar lessen. Ze vindt het belangrijk dat haar deelnemers niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker worden. De goedlachse Yulia houdt ervan om nieuwe dingen te leren en staat vrolijk en positief in het leven. Van haar mag het soms wel wat minder serieus allemaal. En als ze het even niet meer helder ziet, valt ze terug op de vraag: “Wat als ik geen angst had?”. Dan wordt altijd duidelijk welk pad zij moet kiezen. Je kan haar zomaar tegen het lijf lopen in het Delftse hout of Bieslandse bos. Dat is voor haar pure ontspanning. Als er aan het einde van de rit dan ook nog een citroen-merengue taart op haar te wachten staat, kan de dag eigenlijk niet meer stuk. 

Mariann Vella

Mariann’s reis in yoga begint in haar studententijd wanneer ze de behoefte voelt om zich spiritueel te ontwikkelen. Sindsdien heeft ze haar eigen flow gevonden. Door yoga geeft ze zichzelf de tijd en ruimte om naar binnen te gaan. Om te helen, los te laten, grenzen te verleggen, te accepteren en dankbaar te zijn. In haar lessen geeft ze je de tools om deze traditionele wijsheden van yoga op een moderne manier toe te passen. Daarnaast is Mariann gecertificeerd in pre- en postnatale yoga en geeft ze in de yogastudio van Flow de Pregnancy Flow. Haar rustige uitstraling en professionele manier van lesgeven, zorgen in haar lessen voor een fijne en relaxte sfeer. Mariann vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen en geniet op dit moment enorm van het kweken van haar eigen groenten en kruiden. Waar ze het meest blij van wordt? De brutale lach van haar dochter.

Linda Koot

Spread the yoga love! Na het volbrengen van haar teacher training weet Linda dat het tijd is om alles wat yoga haar tot dan toe heeft gebracht, te delen. Ze is blij dat ze mensen mag begeleiden in hun practice en zo haar liefde voor yoga kan verspreiden. Yoga is voor haar de manier om uit haar hoofd te komen en meer in haar lichaam en het moment te zijn. In haar lessen daagt ze je uit om een eigen weg richting balans te vinden. De perfecte yogahouding? Daar gaat het juist niet om. Waar het wel om gaat, is het voelen van je lichaam in de houding. In het hier en nu. Dit is dan ook precies wat ze haar deelnemers wil meegeven. Haar lessen zijn uitdagend en zacht. Soms zit de uitdaging meer in zachtheid, soms meer in kracht. Naast yogadocent is Linda werkzaam als manager marketing en communicatie. Als ze niet op de mat staat, is ze graag te vinden in de natuur. Daar vindt ze rust, verbinding en ontspanning. 

Marlies Westra

Marlies brengt een fijne energie met zich mee, haar lessen zijn verdiepend en er is veel aandacht voor de techniek in de houdingen. Yoga betekent voor haar terug naar het voelen, connectie maken en het lichaam geven wat het nodig heeft. Ze werkt intuïtief en heeft een ruime ervaring en kennis op het gebied van verschillende yogavormen. Als je geluk hebt, sluit ze haar les af met het zingen van een mantra met haar Indiaas harmonium. Een instrument dat ze met liefde bespeelt, en een belangrijke rol speelt in haar leven. Naast yoga, organiseert ze ‘Singing Circles’. Ze gelooft in de helende kracht van muziek. Een rommelig bestaan? Niet voor Marlies. Als opruimcoach helpt ze creatievelingen structuur aan te brengen in hun levens. Ze geniet daarnaast van de ruimte op het strand. Het ruizen van de zee, zand tussen je tenen, de wind in je haren…dat is puur geluk.

Liane Bom

‘Your heart knows the way. Run in that direction.’ Yoga zorgt bij Liane voor ruimte om te voelen wat je hart je ingeeft. Iets wat ze haar deelnemers ook graag laat ervaren. Haar allereerste yogales was absoluut geen succes. Gelukkig vindt ze jaren later wel een docent die haar dat magische gevoel geeft: energie, ontspanning, ruimte en een flinke dosis zelfliefde. In haar lessen gaat het niet om het perfecte plaatje, maar over hoe je je je voelt in de houdingen. Singapore is twaalf jaar lang haar woonplaats. De kleuren, geuren en geluiden uit de Botanische tuin kan ze nog zo voor de geest halen. Inmiddels woont Liane op een heerlijke plek dichtbij het strand. Als ze niet op het mat staat dan vind je haar al wandelend in de duinen. Daarnaast werkt ze als docent, trainer en coach in het onderwijs. Ze ziet altijd het mooie in mensen, situaties en de natuur.

Carina van Rodijnen

Zo’n 10 jaar geleden volgt Carina haar eerste yogales. In de drukke en stressvolle baan die ze toen had, was dat zo’n fijn moment om op te laden. Inmiddels heeft ze die baan achter zich gelaten en richt ze zich helemaal op yoga. Ook geeft ze in haar eigen praktijk massages en energiewerkbehandelingen. Haar lessen hebben een duidelijke opbouw en een mooie balans tussen kracht en ontspanning. Daarnaast is ze moeder van drie kids en wordt ze blij van haar werk, de zon op haar gezicht, een goede koffie in de stad en mooie interieurs. Carina vindt het belangrijk dat haar yogalessen toegankelijk zijn, zodat je verschillende aspecten uit de les ook kunt toepassen in het dagelijks leven. Dat helpt om meer aanwezig te zijn in het moment, dichterbij je kern te komen en te voelen waar je écht blij van wordt. Het motto ‘Be the reason someone smiles today’ is haar dan ook op het lijf geschreven.

Robin Pakvis

Een lifestyle. Dat is wat yoga voor Robin is. Na haar eerste les is ze om en ontdekt ze dat yoga veel meer is dan de uitdagende sport waar ze aanvankelijk naar op zoek is. Robin is down to earth en biedt in haar lessen een fysieke uitdaging en de ruimte om de connectie met jezelf aan te gaan. Zelf kan ze inmiddels niet meer zonder haar yoga practice. Het positieve effect dat het heeft op haar gemoedstoestand neemt ze gedurende de week mee in alles wat ze doet en tegenkomt. En dat is nogal wat. Robin is een echte interieurfanaat. Naast yogadocent werkt ze als content coördinator bij vtwonen. Een absolute droombaan. Buiten de yogastudio kun je Robin tegenkomen in de historische binnenstad van Delft, wandelend met haar hond Keesje of op zoek naar gezelligheid met haar vriend of vriendinnen. Ze is gek op reizen en het ontdekken én bereiden van het lekkerste vegan eten.

Anahí del Angel Garcia

Anahi ontdekt yoga aan de andere kant van de oceaan. Het geeft haar de kracht die ze op dat moment nodig heeft. Yoga leert haar om aardiger voor zichzelf te zijn, iets wat ze haar deelnemers ook graag meegeeft. Ze vindt het belangrijk dat haar lessen toegankelijk zijn voor zowel de startende als meer ervaren yogi. Haar persoonlijke reis zorgt ervoor dat ze haar unieke stem als teacher vindt. Een stem waarmee ze iedereen die met haar op de mat stapt liefdevol aanmoedigt de verbinding met zijn of haar intuïtie aan te gaan. Eerst in Mexico en later in Nederland, waar ze vanwege de liefde in Delft beland. Dit is nu de plek waar ze samen met haar vriend een leven opbouwt dat haar gelukkig maakt. Je vindt de stralende lach van Anahi niet alleen bij ons in de studio maar ook in onze naastgelegen foodbar.

Jessica Batist

Yoga betekent voor Jessica dicht bij jezelf komen en voelen wat belangrijk is. De mat is voor haar de plek waar ze de drukte van de dag echt even achter zich laat. Jessica’s persoonlijkheid en practice kenmerken zich door haar vriendelijke en warme benadering. In haar lessen nodigt ze haar deelnemers uit om van het hoofd naar het lichaam te zakken, zodat je het leven meer vanuit je hart kunt ervaren. Na een vierjarige opleiding richt ze zich helemaal op het geven van yogalessen. Bij Flow geeft ze verschillende vormen van yoga, ze hebben één ding gemeen: je wordt op een professionele manier uitgenodigd om te voelen en te ervaren wat de flow en de houdingen met je doen. Jessica vindt het belangrijk dat deelnemers zich fijn voelen bij haar in de les. Naast yoga spelen haar zoon, man en vriendinnen een belangrijke rol in haar leven. Ze is vaak op het strand te vinden, daar krijgt ze instant een ‘zen’ gevoel van. 

Marion Prins

Yoga en meditatie voelen meteen als ‘thuiskomen’ voor Marion. Haar eerste yogales volgt ze buiten in het Vroesenpark in Rotterdam,  en sindsdien is ze om. Als ze een tijdlang in een te hoge versnelling staat, vindt ze ontspanning en een betere nachtrust door meditatie en yoga. Nu geeft ze zelf les en neemt ze je op een duidelijke manier mee in de flow van beweging. Naast yoga is muziek een grote passie. Ze zingt, speelt gitaar en begeleidt zichzelf op de piano. Kijk er dus niet gek van op als Marion de les eindigt met een muzikale noot. Naast yogalessen organiseert ze ook dansceremonies. Het idee hierachter is vergelijkbaar met yoga. Door beweging kunnen deelnemers weer thuiskomen bij zichzelf, het creëert ruimte voor alles wat aanwezig is en laat de liefde weer stromen. Ze heeft bijna altijd een zonnig humeur maar als het even tegen zit dan zit er maar één ding op: muziek aan en dansen door de kamer. 

Julia van Winden

Al op haar zeventiende volgt Julia haar eerste yogales. Het idee dat het bij yoga niet gaat om presteren maar om luisteren wat je lichaam nodig heeft, spreekt haar aan. Dit was, na veel competitieve sporten, nieuw voor Julia. Steeds beter begint ze te begrijpen waar yoga allemaal goed voor is en ze komt in aanraking met verschillende stijlen. Een teacher training in Mexico is een logische volgende stap, en nu deelt ze haar liefde voor yoga met veel toewijding bij Flow. Julia heeft een fijne en kalme energie die ze overbrengt in haar lessen. Die kalmte moet ze soms ook zelf weer even terugvinden. Zeker na een drukke dag, vindt ze het fijn om zelf een yogales te volgen. Daarnaast is ze dol op lekker eten, de zon en avontuur. Ze zoekt graag haar familie op die zich de laatste jaren over de wereld heeft verspreid in Spanje, Mexico en Curaçao. 

Heel erg bedankt voor je reactie op een van onze vacatures. Daar zijn wij heel blij mee! Wij nemen contact met je op.

Ondertussen op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.

Wat leuk dat je op de hoogte wilt blijven van Flow! Je ontvangt van ons elke maand een nieuwsbrief met onze agenda en meer.

Nóg meer op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.