Yogastudio | Foodbar

Schrijf in  |  Log in  |  Contact

logo flow yogo and food home

Ons verhaal van Flow yoga and foodbar Delft

Ons verhaal

Wij willen een plek creëren waar je uit je hoofd kunt komen en op een ongedwongen wijze kunt ontspannen en genieten. Ontladen en opladen, je voeden met wat goed voor je is. Dit is Flow!

 

Flow is een plek om te verbinden met jezelf en je omgeving. Wij vinden deze verbinding belangrijk, nu meer dan ooit. Ons leven speelt zich af in een steeds hogere versnelling met steeds meer prikkels en we staan constant aan. Wij geloven dat ontspanning, zelfzorg en plezier essentieel zijn voor een gezond lichaam en geest, en daarmee voor een gezonde samenleving.

marjon yoga delft 2
Marjon Verhoeven

Voor Marjon is Flow een droom die uitkomt. Het is de plek waar haar gevoel voor gastvrijheid, haar kennis op het gebied van voeding, haar liefde voor yoga en lesgeven samengaan met haar horeca-ervaring, ondernemersgeest en organisatietalent. 
Wanneer ze ruim 10 jaar geleden Café Vlaanderen, een succesvolle horecazaak in de binnenstad van Delft, verkoopt, komt er rust in haar leven. Na jaren van doorgaan, ontdekt Marjon steeds meer wat ze echt wil. Ze ontwikkelt zich op persoonlijk vlak en doet verschillende opleidingen, waaronder die tot trainer/coach, vegetarisch kok en orthomoleculair voedings- en suppletie-adviseur.

Ook volgt zij diverse yoga-opleidingen, waaronder een Yoga Teacher Training in India, de opleiding tot Yin Yoga docent en een Hatha Yoga verdiepingsopleiding. In deze jaren van ontwikkeling begint Marjon niet alleen te begrijpen, maar ook echt te ervaren, dat voeding en beweging van onschatbare waarde zijn voor je energieniveau en balans in het dagelijks leven. En tegelijkertijd is er het besef hoe belangrijk ontspanning en genieten zijn. Het begint te kriebelen om een plek te creëren waar dit samenkomt, maar niet op een belerende toon, dus ook met zelfgemaakte taart en mooie wijnen op de kaart. Met oog voor sfeer en gastvrijheid wil Marjon de gasten van Flow een enorm welkom gevoel geven. Een plek waar je kunt verbinden met jezelf, een plek waar je je fijn voelt.

Bart Stotijn

Bart heeft naast jarenlange ervaring als chef-kok in verschillende restaurants ook een eigen foodcateringbedrijf gehad. In die tijd verzorgt hij het eten op grote events in de meest uiteenlopende stijlen en kookt exclusieve menu’s bij private dinners.
Zijn kennis en ervaring als chef en ondernemer heeft hij de afgelopen jaren ingezet als adviseur. Hij ontwikkelt het keukenconcept van verschillende startende horecabedrijven, professionaliseert bestaande keukens, creëert menukaarten, vormt en coacht keukenteams, en zorgt zo voor de perfecte organisatie. Maar de droom om zelf een restaurant te openen bleef.

De afgelopen jaren heeft Bart steeds meer de mogelijkheden van bereidingen met groenten ontdekt. Hij is er van overtuigd dat door het gebruik van bereidingstechnieken, zoals fermenteren, roosteren, drogen en grillen, de smaken van groenten heel mooi tot z’n recht komen en dat je zo prachtige gerechten kunt neerzetten. Bart kookt met passie voor mooie producten, vers van het seizoen maar het eten moet vooral ook heel lekker zijn. Hij heeft net de veganistische koksopleiding voor professionals afgerond. Bij Flow laat hij zijn gasten graag kennis maken met zijn liefde voor smaken en innovatieve recepten met groenten in de hoofdrol.

Heel erg bedankt voor je reactie op een van onze vacatures. Daar zijn wij heel blij mee! Wij nemen contact met je op.

Ondertussen op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.

Wat leuk dat je op de hoogte wilt blijven van Flow! Je ontvangt van ons elke maand een nieuwsbrief met onze agenda en meer.

Nóg meer op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.