Yogastudio | Foodbar

Schrijf in  |  Log in  |  Contact

logo flow yogo and food home
Flow yoga

Welkom bij Flow! Dé nieuwe yogastudio in het centrum van Delft. Een mooie en sfeervolle plek om te verbinden met jezelf. 7 dagen per week bieden we verschillende vormen van yoga aan. Zo kun je elke dag kiezen wat het beste bij jou past. Bij Flow staan we voor persoonlijke aandacht met een team van ervaren yogadocenten. Ook organiseren we regelmatige inspirerende workshops & events. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook of Instagram. 

team van docenten

Bij Flow brengt elke yogadocent een eigen unieke energie mee in de lessen. Ontmoet het team van docenten en lees en wat hen inspireert op de mat en daarbuiten. 

lessen

Bij Flow kun je verschillende yogalessen volgen. Van Morning Flow tot Yin Yang Yoga. Ook organiseren wij regelmatig inspirerende workshops & events. Lees hier meer over de verschillende yogalessen.

flow food

Flow heeft naast de yogastudio ook een foodbar. Een verse smoothie na een yogales, een lekkere lunch, dineren met fantastische gerechten? Bij Flow food kan het! 

Wil jij werken bij dé yogastudio en foodbar van Delft?

Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die ons team willen versterken: energieke en professionele medewerkers voor de foodbar én de yogastudio! Voel jij je aangesproken? Wij staan open voor enthousiaste reacties.

Blijf op de hoogte.

Dit is Flow. Wij kijken ernaar uit om je te ontvangen in onze yogastudio en foodbar. Wil je op de hoogte blijven? Vul dan het formulier in. Ook volg je ons op Facebook en Instagram. Tot snel!

Wat is Flow?

Flow is de combinatie van een eigentijdse foodbar en een prachtige ruime yogastudio.
Allebei met het hart voor een gezond lichaam en geest.
Een sfeervolle plek waar je kunt genieten en ontspannen!

Flow bestaat uit twee afzonderlijke bedrijven die elkaar aanvullen en versterken.
In de foodbar hebben we passie voor puur en heerlijk eten en doen we niets liever dan onze gasten een fijne tijd bezorgen. De yogastudio is een oase van rust en balans.

Iedereen is welkom in de foodbar en op het terras, ook als je niet voor yoga komt.

Heel erg bedankt voor je reactie op een van onze vacatures. Daar zijn wij heel blij mee! Wij nemen contact met je op.

Ondertussen op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.

Wat leuk dat je op de hoogte wilt blijven van Flow! Je ontvangt van ons elke maand een nieuwsbrief met onze agenda en meer.

Nóg meer op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.