Yogastudio | Foodbar

Schrijf in  |  Log in  |  Contact

logo flow yogo and food home

Flow Food Delft lunch restaurant

Flow food

Kom binnen, neem lekker plaats en leun achterover. Je hoeft even niets. Laat je verrassen door kleur, geur, smaak en presentatie van het heerlijkste eten en drinken. Elk moment van de dag. We laten je genieten van wat de natuur ons te bieden heeft. Een hoofdrol voor groenten met smaakmakers van over de hele wereld. Of ga voor een espresso met een van onze huisgemaakte sweets, een heerlijke (on)kruidenthee of een ambachtelijk biertje. Wij ontvangen je met een glimlach. Tot snel!

wat is Flow

Met Flow willen we een plek creëren waar je uit je hoofd kunt komen en in een relaxte en ongedwongen sfeer kunt genieten. Ontladen en opladen, je voeden met wat goed voor je is. Lees hier meer over ons verhaal.

all day menu

Flow heeft een all day menu met heerlijk eten en drinken. Of je nu gaat voor een breakfast bowl, een sandwich met burrata, de geliefde paddenstoelenrisotto of een speciaalbiertje met zoete aardappelfrites. Het is bereid met liefde voor pure smaken!

events

Bij Flow organiseren we regelmatig smaakvolle events. Zo is er elke laatste zondag van de maand het Lekker Verwen Ontbijt. Wij zetten je tafel vol met de lekkerste hartige en zoete ontbijtgerechtjes, jij hoeft alleen koffie of thee te bestellen. Een relaxed begin van de zondag!
€25,50 p.p (kinderen aangepaste prijs)

Dit is Flow

Flow is de combinatie van een eigentijdse foodbar en een prachtige ruime yogastudio. Allebei met het hart voor een gezond lichaam en geest. Een sfeervolle plek waar je kunt genieten en ontspannen!

Flow bestaat uit twee afzonderlijke bedrijven die elkaar aanvullen en versterken. In de foodbar hebben we passie voor puur en heerlijk eten en doen we niets liever dan onze gasten een fijne tijd bezorgen. De yogastudio is een oase van rust en balans.

 

Iedereen is welkom in de foodbar en op het terras ook als je niet voor yoga komt.

 

Welkom bij Flow!

Je bent van dinsdag t/m zondag van harte welkom vanaf 9.30 uur. Overdag of ‘s avonds kan je reserveren voor een tafel binnen. Wij reserveren niet al onze zitplaatsen zodat je ook spontaan kan binnenlopen.

Reserveren op ons terras is niet mogelijk. Leuk als je langskomt! Wij hebben de ruimte en doen altijd ons uiterste best doen om een mooi plekje voor je te vinden.

Reserveren voor 9 personen of meer? Of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via info@flowyogaandfood.nl of 015-241 11 15.

Tot snel!

Heel erg bedankt voor je reactie op een van onze vacatures. Daar zijn wij heel blij mee! Wij nemen contact met je op.

Ondertussen op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.

Wat leuk dat je op de hoogte wilt blijven van Flow! Je ontvangt van ons elke maand een nieuwsbrief met onze agenda en meer.

Nóg meer op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.